Verlofperiode zomer: 

10/7/ 2024- 4/8/2024. Gedurende deze sluiting ben ik niet bereikbaar! Gelieve zelf terug contact op te nemen van 5/8. Bij dringende vragen kan u de huisarts consulteren.

Wegens drukte en aankomende verlofperiode, kan ik momenteel geen nieuwe begeleidingen starten. U kan me terug contacteren hierover vanaf half augustus.De laatste weken worden afspraken steeds vaker geannuleerd of komt men niet opdagen. Mag ik vragen uit respect voor mij en de mensen op de wachtlijst, de gemaakte afspraken hierover na te komen? Indien er meerdere afspraken (of intakemomenten) niet nagekomen worden, kan u geen nieuwe afspraak meer maken.

  • Er is geen wachtruimte. Ik vraag om het begin- en einduur van de afspraak stipt te respecteren en eventueel in de auto te wachten tot het tijd is.
  • Draag bij voorkeur een mondmasker, zeker bij verkoudheidsklachten (hoesten, keelpijn, ...)

Bij vragen neem dan zeker even contact op.

Aanmelden

Wanneer u graag een kennismakingsgesprek wenst, kan u zich rechtstreeks aanmelden via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen. Vermeld altijd uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Probeer daarnaast een korte omschrijving van jou/jullie vraag te geven, op die manier kan er een betere inschatting gemaakt worden. U zal zo snel mogelijk gecontacteerd worden voor het maken van een afspraak.

Er worden geen afspraakmomenten vrijgehouden of gereserveerd. Bevestig snel je afspraak om er zeker van te zijn dat het ingepland kan worden. Gezien de drukte kan de wachttijd anders oplopen.

Voor het plannen van een afspraak in de avond, zal u langer moeten wachten.Contact

Praktijk, Houthalen
Praktijk, Houthalen

Nog onvoldoende informatie of een praktische vraag?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Inhoudelijke/therapeutische vragen worden uitsluitend tijdens de sessies besproken.. We maken daarvoor een afspraak.


LeeVV Praktijk voor psychotherapie & Coaching

Veerle Verbic
Huidevettersstraat 40 3530 Houthalen

Telefoonnummer
0498/80 12 83

Enkel voor telefonische bereikbaarheid: 
Elke werkdag van 9u-19u (Op woensdag en vrijdag tot 12u)

E-mailadres
veerleverbic@hotmail.com

Website

www.leevv.be

Ondernemingsnummer 0849 299 930


Je kan me ook vinden op:

https://www.vindeentherapeut.be/

https://www.ikzoekhulp.be/

Contactformulier

* Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met het algemene annulatiebeleid. No show of annuleren  minder dan 24u (werkdagen) op voorhand, is betalend aan het reguliere tarief van de gehele sessie. Dit ongeacht de reden van annuleren. Bij meerdere annulaties kan u geen nieuwe afspraak meer krijgen in de praktijk.
Aangezien de bescherming van uw persoonlijke gegevens uiterst belangrijk is voor ons, vooral in het belang van uw privacy-rechten bij de verwerking en het gebruik van deze informatie, verplicht praktijk LeeVV zich ertoe volgende punten na te streven: Beschermen en opslagen van gegevens: We verzamelen en bewaren de volgende klantgegevens: persoonlijke informatie (naam van de klant, email adres, telefoongegevens). Je kan ten alle tijden vragen om deze te verwijderen. We gebruiken uw persoonlijke gegevens enkel voor de processen/doelen waarvoor ze werden verzameld. De praktijk past de meest geschikte economische maatregelen toe om ervoor te zorgen dat deze gegevens juist, volledig en up-to-date zijn voor de vooropgestelde doelen conform de Europese wetgeving (GDPR) aangaande de privacy en gegevensbescherming.

De praktijk leeft bovenstaande punten in verband met gegevensbescherming nauwgezet na. Indien u echter vragen heeft, uw persoonlijke gegevens wilt laten aanpassen of verwijderen, een suggestie en/of opmerking wilt maken met betrekking tot gegevensbescherming op onze website, contacteer ons.