Belangrijke info coronavirus

Update 27/4/2020

Vanaf 4 mei zal er een geleidelijke uitbreiding zijn van de zorgtrajecten, ook voor de zogenaamde 'niet dringende' hulpvragen. Hierdoor zullen we terug in de mogelijkheid zijn meer face-to-face afspraken in te plannen. Waar gewenst, kunnen de online gesprekken blijven doorgaan. Deze beslissing van de nationale veiligheidsraad wil daarom ook zeggen, dat iedereen zich terug kan aanmelden. We nemen in de praktijk de nodige voorzorgsmaatregelen. (zie hieronder)


Update 19/3/2020

De overheid vraagt aan alle gezondheidsberoepen, zoveel als kan continuïteit in begeleiding te voorzien. De voorkeur gaat uit naar online video-opvolging. Waar dit niet mogelijk is, kunnen cliënten toch in de praktijk terecht. Onderstaande richtlijnen blijven van toepassing!

Indien je met vragen zit, neem dan even contact op. Ook in deze tijden wil ik er graag zijn voor mijn cliënten. Draag zorg voor elkaar, en ook voor je mentale gezondheid.


14/3/2020

Er zijn heel wat zorgen rond het coronavirus. De praktijk blijft geopend voor bestaande cliënten, alsook voor nieuwe. Er worden wel enkele maatregelen genomen:

  • Er is geen wachtruimte wat maakt dat er geen direct contact is tussen cliënten. De afspraken zullen zoals steeds, met voldoende tijd ertussen ingepland worden.
  • De toegang is vrij, waardoor er geen contact is bij binnenkomst.
  • Ik vertrouw erop dat je als cliënt zelf de nodige adviezen opvolgt omtrent handhygiëne, hoesten, social distance,...
  • Er zal alcoholgel aanwezig zijn voor het ontsmetten van de handen. Dit bij het binnenkomen en bij vertrek.
  • Na elk gesprek zullen belangrijke oppervlakten ontsmet worden. De ruimte wordt verlucht.
  • Betalingen bij voorkeur met de BC app.
  • Er zal een ruime fysieke afstand gehouden worden. We schudden geen handen.
  • Bij ziekte vraag ik op voorhand te verwittigen en zal er een nieuwe afspraak gepland worden, of schakelen we over op online therapie.

Bij vragen neem dan zeker even contact op.

Aanmelden

Wanneer u graag een kennismakingsgesprek wenst, kan u zich rechtstreeks aanmelden via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen. Vermeld altijd uw naam, geboortedatum en telefoonnummer. Probeer daarnaast een korte omschrijving van jou/jullie vraag te geven, op die manier kan er een betere inschatting gemaakt worden.

U zal binnen de 48u gecontacteerd worden voor het maken van een afspraak.


Contact

Praktijk, Houthalen
Praktijk, Houthalen

Kan ik je nog ergens mee helpen?

Aarzel niet om contact op te nemen.


LeeVV Praktijk voor psychotherapie & Coaching

Veerle Verbic
Huidevettersstraat 40 3530 Houthalen

Telefoonnummer
0498/80 12 83

E-mailadres
veerleverbic@hotmail.com

Website

www.leevv.be

Ondernemingsnummer 0849 299 930


Contactformulier