Info

Bij vragen of wanneer u een afspraak wenst, kan u een kijkje nemen op de contactpagina. Consultaties zijn altijd op afspraak. Ik hecht veel waarde aan rust tijdens de gesprekken. Reken dus altijd op 50-60 minuten per gesprek zodat u in alle comfort aanwezig kan zijn. 

De praktijk beschikt niet over een wachtruimte, dus vraag ik om het uur van de afspraak te respecteren.

Face-to-face afspraken krijgen nog altijd de voorkeur. Wanneer dit echter moeilijk is of wanneer de cliënt dit uitdrukkelijk wenst, kan het gesprek ook online gepland worden. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van videobellen via een speciale en beveiligde applicatie. De duur en kostprijs van het gesprek blijft hetzelfde.

Ligging-Praktisch-Kostprijs

De praktijk is gelegen op de Huidevettersstraat 40 In Houthalen. Je kan voor de deur parkeren (liefst niet voor de poort om de doorgang te vrijwaren) en vindt de praktijk aan de rechterzijde. Volg de aanwijzers.

Prijzen vanaf mei 2021

Intake (50min): 65 euro

Kostprijs voor een individueel gesprek is 55 euro (50 min). Voor koppelgesprekken is dat 60 euro. (50-60 min). 

Kostprijs sessies van meer dan 60 min: Op aanvraag.

Betalen kan enkel cash of via de mobiele BC app. Er is geen betaalautomaat en er worden geen overschrijvingen meegegeven.

Er zijn bepaalde verzekeringen of werkgevers die een terugbetaling voorzien. Bevraag u even of lees uw polis na voor meer info.

Voor terugbetaling via de mutualiteit neemt u best even contact op met hen want de terugbetalingsvoorwaarden verschillen enorm. Leden van de CM, liberale mut en de Voorzorg kunnen bij mij terecht voor een gedeeltelijke terugbetaling, 

Er kan op dit moment geen beroep gedaan worden op het terugbetalingstarief (11 euro/4 euro), zoals aangekondigd in de media. De voorwaarden worden momenteel nog verder uitgewerkt door de overheid en er is nog geen zekerheid over modaliteiten.

https://www.ikzoekhulp.be/blog/2081/hoera-voor-11-euro-naar-de-psycholoog-of-toch-geen-hoera

Consultaties zijn enkel op afspraak. Wanneer een gemaakte afspraak niet kan doorgaan, vraag ik minstens 24u op voorhand te verwittigen. Voor een laattijdige annulering reken ik 30 euro aan. 

Bij niet verwittigen, of afzeggen minder dan 4u op voorhand, dient de hele sessie vergoed te worden. Deze afspraak zal strikt nageleefd worden.