Info

Bij vragen of wanneer u een afspraak wenst, kan u een kijkje nemen op de contactpagina. Consultaties zijn altijd op afspraak. Ik hecht veel waarde aan rust tijdens de gesprekken. Reken dus altijd op 50-60 minuten per gesprek zodat u in alle comfort aanwezig kan zijn. 

De praktijk beschikt niet over een wachtruimte, dus vraag ik om het uur van de afspraak te respecteren.

Face-to-face afspraken krijgen nog altijd de voorkeur. Wanneer dit echter moeilijk is of wanneer de cliënt dit uitdrukkelijk wenst, kan het gesprek ook online gepland worden. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van videobellen via een speciale en beveiligde applicatie. De duur en kostprijs van het gesprek blijft hetzelfde.

Ligging-Praktisch-Kostprijs

De praktijk is gelegen op de Huidevettersstraat 40 In Houthalen. Er is een parkeerplaats voorzien voor de deur. Gelieve niet voor de oprit van de buren te parkeren

De praktijk ligt aan de rechterzijde.

Prijzen 2024

Als therapeut ben ik niet-geconventioneerd

Intake of her-aanmelding: 75 euro (50-60min)

Individueel gesprek: 65 euro (50 min). 

Koppelgesprekken of gezinsgesprekken: 70 euro (50 min). 

Opmaken van documenten of verslag: 15 euro

Elke sessie dient onmiddelijk betaald te worden. Betalen kan enkel cash of via de mobiele BC app. Er is geen betaalautomaat en er worden geen overschrijvingen meegegeven.

Er zijn bepaalde verzekeringen of werkgevers die een terugbetaling voorzien. Bevraag u even of lees uw polis na voor meer info.

Voor terugbetaling via de mutualiteit neemt u best even contact op want de terugbetalingsvoorwaarden verschillen per statuut en mutualiteit. Leden van de CM, liberale mut, helan en solidaris kunnen bij mij terecht voor een gedeeltelijke terugbetaling, Breng hiervoor een klevertje van het ziekenfonds mee, anders kan ik de nodige documenten niet invullen.


Consultaties zijn enkel op afspraak. 

Dit op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Er is geen mogelijkheid tot afspraak in het weekend. 

Wanneer een gemaakte afspraak niet kan doorgaan, vraag ik minstens 36u op voorhand te verwittigen. Afspraken op maandag dienen bij voorkeur op vrijdagavond afgebeld te worden.

Voor een laattijdige annulering (of no show) dient de volledige sessie vergoed te worden. Dit ongeacht de reden van annuleren. Ik ga zelf zorgvuldig om met gemaakte afspraken, en verwacht van mijn cliënten hetzelfde. 

Let op: Annuleer of herplan je afspraak enkel in uiterste nood! Bij het annuleren of verplaatsen van een afspraak kan het zijn dat de continuïteit van de begeleiding in het gedrang komt. Of zal de opstart vertraging oplopen. Er zal geen voorrang gegeven worden op andere cliënten. Wij zijn een gespecialiseerde vorm van hulpverlening waarbij de wachttijden oplopen. Bij veelvuldig verplaatsen van de afspraken, behoud ik mij het recht om het traject te beëindigen. U kan dan geen afspraak meer maken.